Neala’s norske skovkatte

Kærligt opdræt med temperament, sundhed og look i fokus

 

 

Tekstboks: Pga. killingernes alder

DK Neala er et kærligt stueopdræt af norske skovkatte.

Vores katteri består af to hankatte, fire hunkatte og fem kastrater. Alle kattene er en del af vores lille familie, de  bor sammen med os og har fri adgang til hele huset, og vores lukket gårdhave ca. 200 m2, som de rigtig hygger sig i, når vejret er til det.

 

 

 

 

 

 

 

Vores første prioritet er, at opdrætte sunde racetypiske katte med et super godt temperament. Vi satser på kun at få et til to kuld om året, da vi så har mere tid til at give dem den stimulering og prægning de har brug for, da det er meget vigtigt for os, at få nogle kærlige, legesyge og hengivne killinger.

 

 

 

 

 

Samtidig med at vi opdrætter og hygger med vores katte/killinger, tilegner vi os mere viden omkring skovkatten. Specifikt omkring pels, genetik og avl, så vi kan hjælpe vores killingekøbere så godt som muligt.

 

 

 

2009

Tekstboks:

Information før køb af killing.

Alle killinger vil være dyrlægekontrolleret, have sundhedsattest, være vaccineret 1 gang mod kattesyge, katteinfluenza, clamydia, chippet, fået 2 gange ormekur, de vil være loppefri, udover vil der medfølge en killinge startpakke.

Alle mine killinger bliver solgt med fife stamtavle, samt købsaftale.

Alle kælekatte skal være neutraliseret inden de er 6 mdr.

 

Ved reservation betales et depositum på 1200 kr.

Dette beløb trækkes fra killingens pris ved afhentning/levering, men gives ikke retur, hvis du/i alligevel ikke ønsker killingen, uanset årsag.

Depositum er din/jeres sikkerhed for at jeg ikke sælger killingen til anden side og det er min sikkerhed for at reservationen er reel.

 

Alle mine avlskatte er testet GSD IV: Normal

 

Du/I er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information om mine killinger/katte.